Skapa PH-balans för stabliserad vikt

De flesta människor kan göra allt med måtta och metoder som tex GI är bara en del av sanningen. Vid viktminskning bör man ta hänsyn till hela kroppen och nervsystemet reagerar...


1. Glöm inte att motion är en av de största anledningarna till övervikt. Öka din rörelse både för vikten, orken syreupptagningen

2. Minska intaget av onaturliga kemikalier och tillsatser för att minska risk för försurning i fettcellerna.

3. Människan behöver syre, vatten, näring, solljus, vila och rörelse i lagom mängd som är helt beroende på vad vi vill göra med våra liv. Är du elitidrottare behöver du äta nyttigare och träna mera för att nå dina mål och är du överviktig, så behöver du ändra din mentala inställning till dig själv, din rörelse och det du äter.

4. Fyll på med gott om ekologiska, vegetabiliska fetter i kosten. För att få en idealvikt, för att må bra och vara friska, så behöver vi fett från naturliga källor. Undvik margariner, transfetter och animaliska fetter som försurar och tär på kroppens resurser.
 
5. De flesta människor kan göra allt med måtta och metoder som tex GI är bara en del av sanningen. Vid viktminskning bör man ta hänsyn till hela kroppen och nervsystemet reagerar och då är det vissa frukter som stör för mycket för att det skall vara värt att äta dem, t ex apelsin och banan. Ta reda på vad JUST du behöver och mår bra av!