Vegetarisk Lasagne 4 personer

1 förpackning pastaplattor av bovete eller quinoa
1 squash
1 burk vita bönor
2 förpackningar keso
1 burk krossade tomater
1 planta färsk basilika
4 msk kallpressad olivolja
5-6 msk havregrädde som gratängtopping
1 tomater för dekorering

Sätt fram lite olika bunkar,där du häller krossade tomaterna tillsammans med vita bönor i den ena. I den andra bunken klickar du i keso, färsk basilika och rör om ordentligt.  Använd en lagom stor ugnsfast form, ringla olivolja i botten och lägg klicka tomatsåsen i botten. Lägg på pastaplattor, bred ut kesoröra och lägg på tunna skivor av squash. Varva pastaplattor med de två rörorna tills du fyllt formen och fär du lägger tomatsåsen, lägger du även på färska tomatskivor, basilikablad, salt och peppar och ringlar lite sojagrädde. Grädda i ugnen i 220 grader i cirka 20-30 minuter.